waves of solidarity - radio info
Tisztelt Rádióállomás,

arra szeretnénk kérni hogy küld tovább a radio hullámot amit németországbol inditottunk el.

Mi egy ifjusági korus vagyunk akik a Freez4U cd kiadása alkalmából elénekelte a "beauty of our world" cimű számot. A cunami aldozatairól szeretnénk megemlekezni , es most kerjük a föld összes rádió á llomását hogy mély együtterzesünket osztva és kimutatva segitsen minket továbbküldeni es eljuttatni az erintett területek rádioállomásaihoz ezt az üzenetet:

"A rádió éterein keresztül szeretnek együttérzest és szeretetet küldeni azoknak az embereknek akik a tragédia áldozatai lettek. A világon élő embereknek segitenie kell egymást es joban rosszban összetartani.Mindenkit együttérzésre és segitsegre szólitunk fel. Ezek a gondolatokat küldjük most a rádion keresztül teljes szivvel. Segitsetek!!" 

Küldom nektek ezt a felhivást magyarul és a dalt "beauty of our world" és kérem hogy üzenetemet küldjétek tovább a tőletek keletre lévő radió allomasra, akik majd ugyanigy továbbitják az üzenetet.(emailben) A cel: A cunami érintett treuletekhez eljutattni ezt az üzenetet. Ha az üzenet megérkezik ezekbe az országokba a radio állomások küldenek egy email a help@wavesofsolidarity.com .

Kérem jelezze hogy hol jar az üzenet es küldjon erre a cimre egy emailt, es a website-on lathatja a terképen hogy hol jár az üzenet.

Köszonettel,

Freez és a Theodor-Heuss Gimnázium tanulói 

Technical:

The song is send inform of mp3 via mail
Also our lyrics (word)

-please put our words on air and play the song “The beauty of our world” -also the address: www.wavesofsolidarity.com
 -send it via mail to the next radio-station direction N, S, W and East.
-please inform us that you send it away

Mail: help@wavesofsolidarity.com

“The beauty of our world” song by Freeze 4U
LC 03535 Intermedia
3.40 minutes